[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

két éve van fent a hírek galériában csak utána kell nézni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

már most hamar szedhető ez a gyógyító növény

Válasz

Király Monika üzente 11 éve

Kedves László, köszöntöm a klubban !
Az írást egy klubtag tette fel ide, mert itt a networkön a klubtagok is írhatnak, másolhatnak cikkeket, ill. blogbejegyzést. Elnézést kérünk érte. Igaza van ,a linket meg kell jelölni , ahonnan a forrás származik. Viszont ő azt írja, hogy úgy kapta levélben ,ahol már a szerző neve valószínűleg nem volt ott. Én ezt a hiányosságot pótolom.
Üdvözlettel: Monika klubvezető

Válasz

Dr.Weixl-Várhegyi László üzente 11 éve

A tisztesség azt kívánná, hogy meg kellene jelölni a szerzőt is az írás közzétételénél. Az írás tőlem származik és sok éves munkásságomat takarja.
Üdvözlettel'Dr.Weixl Várhegyi László természet-, alternatív- és népi gyógyász

Válasz

Juhászné Illés üzente 11 éve

Úristen!
Most tényleg megrémültem, hiszen már kétféle tumorom volt, egy "művileg előidézett" vérmérgezésem.
Merjem megpróbálni a parlagfű-evést? Naponta kb. 6 féle gyógyszert kell szednem, állítólag életem végéig.
Mit tegyek?!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

minden leírt szó igaz itt az unióban tudatos népirtás folyik főleg a Magyart irtják ki mert szegény a gyógyszermaffia erősen kézben tartja a világot azt kell tenni és beszedni mit ők előírnak a gyógynövényeket tiltsák tűzzel vassal ,viszont az igaz hogy sok a nyugdíjas és nem lesz rá keret de a Németeknél sem 70 év lesz a nyugdíjkorhatár, na nesze Magyar hajrá Magyarország hujj hujj Fidesz gyönyörű mondhatom.

Válasz

Borbás Zoltán fafaragó népművész üzente 11 éve

Miklós!
Sajnálom,hogy rossz tapasztalataid vannak.Szeretteink elvesztése örök nyomot hagy a szívünkben.Eszedbe jutott azóta is,hogy miért nem fedezték föl időben a lányod betegségét?Tudsz arról hogy a "nagy" EU legszívesebben betiltaná mindenféle gyógynövény alkalmazását?( a parlagfű-hadjárat csak egy részlete ennek).Tudok róla,hogy már régen meg van a rák elleni gyógyszer,csak nem engedik a piacra kerülni.Pontosan azért,hogy a gyógyszergyártók mégnagyobb profitra tegyenek szert,és azért mert a föld túlnépesedett,(és hogy had hulljon a "férgese" az ilyenek nézete szerint).A kemoterápia sokkal kifizetődőbb, a sugárterápia mégtöbbet árt.Te magad is tőlük várod a csodát,ahogy írod:"miért nem készítenek belőle gyógyszert".Nem kell belőlük gyógyszert készíteni!!! Kész gyógyszerek!Csak elrontanák.Alkalmazniuk kellene illetve megtanítani a betegeket használni a gyógynövényeket.A beteg nélkül nem lehet gyógyítani!Akarni kell a gyógyulást és nem utolsó sorban erős hitre van szükség hozzá.A parlagfű csak és kizárólag a saját pollenjére allergiásaknak segít.Elsőként meg kell enni a friss hajtásából egy körömnyit(kb. 1x1 cm nagyságú darabot).Egy két nap múlva kétszer annyit,majd fokozatosan,többet egy-két hónapig.Génjeinknek,immunrendszerünknek meg kell ismernie a növényt, és ezt követően védekezni tud.A parlagfű jó még macska és kutyaszőr allegiára és porallergiára.Más allergiára nem.Figyelmesen olvasd el,a levélben leírva van a parlagfű természete:az a kötelessége,hogy megvédje a földet a kiszáradástól!Hiába kaszlják le egyszer egy évben(éppen virágzás előtt)azután meg hagyják a területet ujra "parlagon"!!!Művelni kell a területet,beültetni,gondozni.Az irtásra költött miliókból és a beszedett birságokból megoldható lenne.Még munkahelyeket is teremtenének ezzel.Zoltán.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Amikor kamasz koromban nagyinál otthon nyaraltunk és beteg lettem,ő bíza :) nem rohant velem orvoshoz hanem vöröshagyma teával meggyógyított!Akkor döbbentem rá és ismertem fel mit kéne tennem...de viszonylag csak későn indultam el ez írányban mint hallgató sajnos:2009-2009.-ben végeztem el a természetgyógyász alap modult,igaz,kislányaimnak 16 éve vásároltam az említett gyógyhatású növény termékcsaládjából!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hiszem és ezért tanulok,a sok anyukának mi,leendő -és szakemberek,mint pl. a csoportvezetőnk ahol dolgozok és tanulok-40 éve természetgyógyász:gyógynövény terapeuta megtaníthatjuk miket segítenek életünkben a gyógyhatású növények!
Mára az itthoni eüben épp hatalmas a káosz úgy is.....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ekkor ismertem meg az X.Y.gyógynövényt,csak fél évig ittam a teáját,mától kétszer-háromszor vagyok beted de AZÓTA IS!Magamtól meggyógyulok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

29 éves koromig 3-4 hetente antibiotikumokat kellett szednem és nem volt gyermekkorom,kórházban feküdtem-vagy "CSAK"otthon-rengeteget....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

azért nem készítenek belőle mer túl egyszerű lenne el kell ám adni asok más szintetikus csodát had foggyom a nép.nekem 10 féle van kiírva egy szemet se szedek be .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönjük!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

én is igy jártam csak én kisvárosban lakom de kertes övezetben és nincs messze a határ kikerékpározom tudom hova kell menni ott megszedem a még nem virágosat majd aprítom és hűtőben tárolom a többit már megy magától ki hogy szereti ki lehet bírni én szvitivel keverem gyógyszerre azóta csak minimálé

Válasz

Balogh Imre üzente 11 éve

Ez valóban így igaz, a kecskének több esze van. Több mint tíz évig nagyvárosban éltem, és kezdődtek a gyógyszeres időszakok. Eleinte csak 8-10 ezer forintot hagytam a gyógyszertárban, a végén már majdnem 15-öt havonta. Ez nagyon elkeserített. Egy nagy elhatározással elköltöztem vidékre ( a nagyvároshoz 15 kM-re) KB 30 hektáros erdőre néz a lakásom. Áttértem a gyógynövényekre. Ma már csak a cukorgyógyszert váltom ki. Eszem a gyógynövényeket, többek között a gyermekláncfüvet, a parlagfüvet, zöldturmixokat. Remekül érzem magam. Igaz a környezetem azt hiszi meghibbantam, de én tudom hogy most járok a helyes úton. Mindenkinek ajánlani tudom. Akár salátának, akár joghurtba, túróba stb. Próbáljátok ki. Megéri.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

sok hiresség meghal aránylag fiatalon má nehogy azoknak ne telne milliós csodaszerekre de nem teszik mert okosabbak az átlag embertöl, és nem vesznek be minden hülyeséget mint mi no meg a bemutatók ott mindenkinek garancia gyógyulás még 500 ezer bónusz jár hozzá .

Válasz

Dienes Miklós üzente 11 éve

Érdekes ez a parlagfüvet "dicsőítő" cikk. A rák valóban gyógyítható, ha időben felfedezik, de szerintem nem parlagfű evéssel! Tény az, hogy egyre többen szenvednek parlagfű pollen okozta allergiában, amihez a környezetet károsító tényezők is hozzájárulnak nagy mértékben. A parlagfűpollen csökkentése csak a virágzás előtti "irtással" oldható meg egyelőre, más módszerről nem tudok. Ha valóban gyógynövény és rákgyógyító hatása van és a pollenallergiát is gyógyítja a "természetgyógyászok" szerint, akkor miért nem készítettek még belőle gyógyszert, hogy sok beteget megóvjanak a szenvedéstől??? Sok olyan beteggel találkoztam, akik rák gyógyításra javasolt "csodaszert" szedtek, rengeteg pénzt áldozva rá és semmi hatása nem volt, csak a szert forgalmazó
gazdagodott tőle! Egyik lányom is használt ilyen "csodaszert" pár hónapig, de semmi eredménye nem volt és már tíz éve nincs velünk, csak a "szívünkben"!
Sajnos nekem csak rossz tapasztalataim vannak az úgymond "csodaszerekkel",
szerintem a parlagfű is ezekhez tartozik, és igenis "irtani" kell, mint minden hasonló, Amerikából jött "áldást"(colorádó bogár, szövőlepke stb.). Bocsánatot kérek, ha valakit megsértettem véleményemmel, nem állt szándékomban, csak
elszomorít, ha ehhez hasonló írásokat olvasok! Miklós.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

nálunk itt mindent fordítva csinálnak jómagam egy éve halottam e cikkről szedtem is sokat de azért nem olyan jó ízű de ki lehet bírni egy kis sztivi levéllel egészen ehető, a gyógyszermaffia engedné hogy ne irtsák hiszen had foggyom a sok pirula, de még hogy abból a ambróziából kéne gyógyszert arról nem hallottam,inkább a szintetikus mást asz csőstül írjak az orvosok úgy látom a kecskének több esze van mint ott fen az okosoknak.

Válasz