Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
cékla
alma
mandarin (v. narancs)
citromlé
méz
csípős magos mustár
csipet só
olívaolaj
mandula
A céklát jól megmosni, majd annyi vízbe hogy jól ellepje, feltenni főni.
Ha puhára főtt, akkor megpucolni, majd ízlés szerinti méretűre felvágni. (én kb. 1 órán át főztem)
Az almát meghámozni, és szintén ízlés szerint feldarabolni.
A mandarint megpucolni, majd gerezdekre szedni. (narancs esetén, kisebb darabokra összevágni)
Egy tálba belenyomni a citromlevet, majd hozzáadni a mézet, a
mustárt, csipet sót és az olívaolajat és jól összekeverni. (aki
édesebben szereti egy pici cukrot, vagy édesítőszert is tehet hozzá)
Ezután beletenni a feldarabolt céklát és a gyümölcsöket, majd kézzel jó alaposan összeforgatni.
Legalább egy óráig állni hagyni, hogy az ízek jól összeérjenek. Közben többször kézzel kicsit összeforgatni.
Tálaláskor a tetejét pirított mandulával megszórni.
http://www.gasztrotipp.hu/2011/01/cekla-alma-mandarin-salata/
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
immunerősítő