Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyógy- és fűszernövény klubban .
Csatlakozz Te is közösségünkhöz , és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyógy és fűszernövény különleges zöldség gyümölcs és táplálkozás klub . vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kattintson a képre a nagyításhoz |
|
A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz.
Megtalálható benne számos olyan anyag, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A méhpempő összetétele igen gazdag, mely együtt okozza a szervezetre gyakorolt rengeteg pozitív hatását. Szakemberek állítják, hogy a méhpempő egy igen átgondolt és megtervezett anyag, melynek a pozitív tulajdonságai a jó alapanyag választáson túl, annak százalékos összetételében kell keresnünk. A méhpempőben található fontosabb zsírsavak: mirisztin, palmitin, sztearin. A méhpempőben ugyanazok a cukrok találhatóak, amelyek a mézben is előfordulnak: fruktóz, glükóz, szacharóz, ribóz. A méhpempőben 13 féle aminosavat mutattak ki, vitaminokban gazdag. Található benne C-, D-, E-, H-, vitamin. Különös jelentőségű, hogy megtalálható benne, az egész B-vitamin sor. Ezek közül pl. a pantoténsav olyan arányban fordul elő benne, mint semmi másban, tehát a B5-vitamin ma ismert legjelentősebb forrása. Tartalmaz még különböző nyomelemeket (kén, mangán, nikkel, kobalt), valamint hormont, illetve hormonszerű anyagot (acetilkolin, parotin, inozit). Teljes értékű fehérjetartalma nagyon magas: 12 -18%.
A méhpempő emberi táplálkozásra való felhasználása ősrégi szokás, előnyös hatását már az inkák is felismerték. Ők testi és szellemi frissítőként használták. De ismerték az egyiptomiak és a rómaiak is. Jelenleg számos országban már hivatalosan elismert diétás élelmiszerként, vagy gyógyszerként van forgalomban. A tapasztalatok szerint felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Nem véletlen tehát, hogy az ősi kínai császárságban például a méhpempőnek tulajdonították a hosszú élet titkát, az egyiptomi fáraók papjai pedig úgy használták, mint valami mindenre jó csodaszert.
A méhpempő a tapasztalatok szerint négy-tíz napos szedés után néhány napos intenzív tisztulási folyamatot indít el. Ezen idő alatt az egyén közérzete romlik, fejfájás, egyéb fájdalmak is előállhat. Ekkor lehetőleg nem szabad abbahagyni a szedést, mert a kellemetlen érzés legtöbb esetben csak néhány napig tart, és azután gyors javulás következik be. Nagyobb adag pempő elfogyasztása néhány napos hasmenést okozhat, ami a tisztulási folyamat természetes velejárója, nem kóros és elmúlik.
Alkalmazási területei:
· A kezdődő rákosodás kezelése. Tartós fogyasztása elősegíti a szövettani elváltozások gyógyulását.
· A méhpempő általános erősítő hatású.
· A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra igen jó hatású.
· A változáson túljutott nőknél fél-egy évig a normál havi ciklust visszaállíthatja.
· Azoknál a kismamáknál, akiknek nincsen elegendő tejük, fokozza a tejképződést.
· A méhpempő eredményesen csökkenti a hormonhiánnyal összefüggő panaszokat, jó közérzetet, életkedvet ad.
· Az idősödő szervezetben feloldja a fáradtságérzetet, gátolja az idõ elõtti szellemi kimerülést.
· Fokozza a vérképzõ szervek mûködését, erõsíti az idegrendszert.
· Jó szer étvágytalanság, anyagcserezavarok, öregkori gyengeség ellen, súlyosabb betegségekbõl lábadozóknak, fõleg fertõzõ, magas lázzal járó betegségek után.
· A méhpempő kihat a hasnyálmirigyben található és az inzulin termelésért felelős Langerhans-szigetek felépülésére, megszünteti a cukorbetegséggel járó testi és lelki kimerültséget.
· Sok esetben a méhpempő jó hatása kimutatható a beteg és gyenge gyermekeknél. Különösen nagy hatása van azoknál a gyerekeknél, akik hipotrofiában (valamelyik szerv fejletlensége) szenvednek, még olyan esetekben is, ahol a klasszikus terápia sem segített. A pempő 7 napi fogyasztása után már látható volt a testsúly növekedése, az általános állapot javulása, étvágy- és alvásproblémák megszűnése, turger szövet, a bőr rugalmassága és a bőr alatti szövet növekedése (Lebedova 1959, Rosal 1960). A koraszülött gyermekeknél a pempő használata gyorsabb fejlődéshez vezet, mert a pempő erősíti és szabályozza az immunrendszert (Dmitrijeva 1994.)
· Felhasználják a meddőség, asztma, pajzsmirigy-rendellenesség, gyomorfekélygyógyításában.
· A méhpempő elősegíti a növekedést és a fejlődést, de lassítja az öregedést. Az anyatej erejével bír. A méhkolóniákban alapvető szerepe, hogy elősegítse az anyaméh termékenységét és megnövelje élettartamát. A méhpempő elősegíti a fiatal szervezet normális fejlődését, a felnőtt szervezetet pedig biológiailag erősíti, sejtjeit megújítja.
· A méhpempő erősíti az immunrendszert és fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. A méhpempőben lévő bioaktív anyagok erőteljesen ösztönzik az antitestek és a fehérvérsejtek képződését. A méhpempőben lévő természetes antibiotikumok semlegesítik vagy elpusztítják a leggyakoribb fertőzéseket, gyulladásokat okozó baktériumokat és vírusokat.
· A méhpempő kedvezően hat az ideg- és érrendszerre, javítja a vérkeringést, ezáltal a vérellátást. Csökkenti az idegsejtek elhalását, normalizálja a vérnyomást,lassítja az érelmeszesedést (szklerózis), megakadályozza az értágulást,csökkenti a szívinfarktus kockázatát.
· A méhpempő serkenti a belső elválasztású mirigyek működését, megszünteti, enyhíti számos betegség és rendellenesség okát.
· Pozitív hatással van a férfiak és a nők szexuális teljesítményére, növeli a potenciát.
· A hormonháztartás normalizálásával jelentősen enyhíti a változó korban lévő nők és férfiak tüneteit.
· Normalizálja a mellékvesék működését és az adrenalin-kiválasztást. Hatással van a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer működésére és megnöveli a stresszel szembeni ellenálló képességet.
· A méhpempő rendszeres fogyasztása kiegyensúlyozza a szervezet anyagcseréjét.
· Bioaktív hatása fokozza a termékenységet, a fogantatáshoz és a magzat fejlődéséhez szükséges legteljesebb táplálék, amelyet a természet állított össze. Stimulálja a peteérést, serkenti a tejelválasztást. Kiválóan alkalmas lehet a koraszülés és a terhességi anémia (vérszegénység) megelőzésére.
· A méhpempő szabályozza valamennyi vitális szerv és szövet működését, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat (szív-, máj-, vese-, hólyagbetegségek, asztma, bronchitis, bőr- és nyálkahártya, fogszuvasodás, szürke hályog). A méhpempő hatóanyagai egyaránt eljutnak a fogágy, a halló- és látóközpont, a légzőszervek, a máj, vese, szív, hasnyálmirigy, izom és csontrendszer szöveteibe is.
· A méhpempő enyhíti az ízületi fájdalmakat, kihat a gerincoszlop mozgékonyságára, enyhíti a kopás tüneteit.
· A méhpempő erősíti az idegrendszert, javít a testi, lelki kedélyállapoton. Már néhány pohár Jobb közérzet, frissesség, erőnléti állapot javulása, kedélyállapot javulása, megszűnik az álmatlanság, javul a koncentrációs képesség, az emlékezőtehetség.
· A méhpempő felgyorsítja a szervezet méregtelenítését, mivel a májba kész, biológiailag aktív anyagokat, főleg enzimeket juttat. A méhpempő legalább 40 százalékkal gyorsítja a szervezetben található káros anyagok kiürülését (pl.: nikotin, alkohol, stb.). Az immunrendszer erősítésével és a vérkép helyreállításával ösztönzi a sugárkárosult szervek regenerálódását és visszaadja a szervezet vitalitását.
Kiszerelés: 10g
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi keze
- See more at: http://www.biogyogyfit.hu/csont_porc_izulet/M%C3%A9hpemp%C5%91-tiszta-10g#sthash.VUgzkScx.dpuf
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!